StuCom logo

help !!

/\ terug

Dit is een Nederlandse website met enkele engelse- en duitse documenten.

Veel documenten op deze site zijn in twee varianten aanwezig:
- een htm-document (html) algemeen toegankelijk ;
- een doc-document als u beschikt over Word97 (of hoger);
- een pdf-document
Voor de pdf-bestanden heeft u het programma Adobe Reader® of Adobe Acrobat® Reader nodig. Deze software is gratis te downloaden op de website van Adobe® www.adobe.nl
Bij de documenten ziet u ook de datum, waarop het document geplaatst is.

De openingspagina biedt u vervolgens de keuze uit:

alle documenten op nummer: dan krijgt u een lijst van alle beschikbare documenten op numerieke aflopende volgorde volgorde. De nieuwste documenten staan daardoor bovenaan. Deze lijst is het makkelijkst als u al weet welk documentnummer u moet hebben. U krijgt het document van uw keuze door op de htm-, pdf- of doc-versie van het documentnummer te klikken.

alle documenten op rubriek: dan krijgt u een lijst met rubrieknamen. Klikt u op de rubriek van uw keuze, dan ziet u alle documenten die onder deze rubriek vallen. Deze mogelijkheid is waarschijnlijk het handigst als u in een onderwerp geinteresseerd bent en nog niet weet welk document u moet hebben, of als u ook andere documenten wilt zien in de rubriek van uw keuze. U krijgt het document van uw keuze door op de htm-, pdf- of doc-versie van het documentnummer te klikken.

tip!..bijzondere documenten: u ziet dan een kleine lijst met enkele bijzondere (soms zeer uitgebreide) documenten die zeker de moeite waard zijn eens in te kijken. Het is een selectie uit de documenten die u ook via bovenstaande overzichten kunt vinden. Ook hier krijgt het document van uw keuze door op de htm-, pdf- of doc-versie van het documentnummer te klikken.

links: u komt dan op een pagina met verwijzingen naar andere aan deze site verwante websites.

help!!: om op deze help-pagina te komen

Lukt het toch niet, neem dan contact op met Kees Slijkerman


/\ TOP

www.stucom.nl